Gedragsprotocol

Op onze school vinden we het belangrijk dat leerlingen op een goede manier met elkaar omgaan. Daarom geven we bijvoorbeeld lessen van de Kanjertraining in alle groepen.

Soms gaat het niet altijd goed en hebben leerlingen conflicten. Wanneer er sprake is van pesten, dan treedt het gedragsprotocol in werking. Daar staat in wat de aanpak van de school is. Hiernaast staat een link naar het gedragsprotocol.

Daarnaast zijn er twee leerkrachten die ingeschakeld kunnen worden. Dat zijn de vertrouwenspersoon van de school (juf Quartel) en de anti-pestcoördinator (juf Brouwer). U kunt deze laatste persoon bereiken door het onderstaande formulier in te vullen of te mailen naar chantal.brouwer@prohles.nl.