Nieuwsbrief 8

Gerelateerd

*|MC:SUBJECT|*

NIEUWSBRIEF 8
24-03-2017

'Weet je dat de lente komt...'
Het liedje wordt al jarenlang gezongen tijdens maandopeningen: 'Weet je dat de lente komt'. Gelukkig lijkt de lente nu echt door te breken en zijn de wintermaanden achter de rug. De griepepidemie heeft ook haar langste tijd gehad. 
De lente is de tijd van ontspanning, maar soms ook een beetje van spanning. In ieder geval voor de leerlingen van groep 8. Zij maken in april de Centrale Eindtoets. We wensen hen daar heel veel succes bij!
Ziekte 
Het bericht kwam onverwacht. En we schrokken ervan. Eerst moest de man van juf van Duijn (de juffrouw die helpt bij de technieklessen in groep 2 en bij andere dingen) geopereerd worden. Vervolgens hoorden we dat de juffrouw zelf ernstig ziek is. Afgelopen woensdag is ze geopereerd en - Goddank - is de operatie geslaagd.  We wensen de juffrouw en haar man heel veel sterkte toe in de komende tijd. 
Fancy Fair
Het is aftellen. Over een week organiseren de klassenouders een Fancy Fair. De afgelopen weken hebben ze heel veel werk verzet om er een mooi feest van te maken. Ze hebben van alles geregeld: een rad van avontuur, spelletjes voor de kinderen, flyers, een koffiecorner, verschillende soorten vis en noem maar op! 
De Fancy Fair wordt in principe buiten gehouden. Via de ingang van het kleuterplein kunt u de Fancy Fair bereiken. 

U bent van harte uitgenodigd om te komen en schroom niet om mensen mee te nemen! 
Deel het evenement via Facebook!
Groep 5 tot 8 tijdens de Fancy Fair
De Fancy Fair is op vrijdagmiddag en de groepen 5/8 moeten dan officieel in de klas zitten. Aangezien veel kinderen uit deze groepen ingezet worden tijdens de Fancy Fair zijn er die middag geen lessen. Mocht dat een probleem voor u zijn, dan moet u dat aan ons doorgeven. Wij zorgen dan voor een goede oplossing. Voor de goede orde: de kinderen uit de groepen moeten in ieder geval aanwezig zijn als ze een taak hebben (zoals het schminken of het verkopen van spullen).  Ze hoeven niet om 13.30 uur aanwezig te zijn, maar we verwachten hen wel allemaal tijdens de Fancy Fair te zien. 

 
3 / 6 april: School van de week in Aquamar!
Belangrijke data

31-03     Fancy Fair 
03-04     Spreekuur
06-04     Spreekuur
18-04     Cito Eindtoets
19-04     Cito Eindtoets
20-04     Cito Eindtoets
21-04     Koningsspelen 
 
De agenda op de website is de meest actuele. Als er verschillen bestaan tussen de agenda op de website en de jaarplanning, dan moet u de agenda van de website volgen. 
Vakanties komende periode
Waarschijnlijk heeft u het al gezien: er is een aparte Mei- en Hemelvaartvakantie. Daartussenin is er nog een vrije dag in verband met Bevrijdingsdag. Houd u er bij het boeken van een vakantie rekening mee dat er geen twee aangesloten weken zijn. We mogen als school namelijk geen vrij geven voor een aansluitende week. 
Tot slot
Het is altijd een wonderlijk contrast: terwijl buiten de lente aanbreekt en nieuw leven tot bloei komt, zitten we ook in de lijdenstijd. We denken dan speciaal aan de lijdensweg die Jezus voor ons gegaan is. Juist in deze tijd staan we stil bij Zijn dood en opstanding. We wensen u alvast gezegende Paasdagen toe!

Namens het team,


Meester Guijt
Prins Willem Alexanderschool 
Parsstraat 1-3
2221 SM Katwijk 
071-4080994
info@pwa-school.nl
www.pwa-school.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*